Bluetooth – tekniken går framåt

Trådlöst för hörapparater

Det finns en uppsjö med olika bluetooth tillbehör för dina apparater. Det finns till mobiltelefonen, det finns till olika mediaapparater. Bluetooth är ett sätt att överför ljud från ett ställe till ett annat. Ofta brukar man tala om sändare och mottagare.

Få gratis hörapparat med bluetooth

Eftersom vi ger dig gratis konsultation så kan du passa på och fråga audionomer om vilka bluetooth tillbehör som du kan använda till dina apparater.

Hörapparaten du får av oss kostnadsfritt kopplas lätt ihop med bluetooth och kan med fördel hjälpa dig på olika sett. Kontakta oss för mer information.

När du är på besöket och bluetooth

När du ändå är och provar ut hörapparat så kan du väl fråga audionnomen vad som är så bra med att koppla ihop apparaterna med varandra. Vi ska försöka bena ut vilka de olika begreppen är och hitta de bästa lösningarna. Häri finns det många olika tillvägagångssätt. De professionella kan göra detta utan att behöva anstränga sig. Då och då uppstår en lösning som är den bästa och då gäller det att ta den till sig för att försöka hitta fler att upplösa.

När vi går dit så behöver man ibland betala 600 kr som en administrativ avgift. Det är den enda betalning som krävs. I övrigt ska du inte behöva göra något.

bluetooth